IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътинвестинженеринг ще изпълнява строителния надзор на Лот 2 на „Тракия“

Офертата на компанията по обществената поръчка е определена като икономически най-изгодна, но стойността й не се уточнява

17:58 | 15.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Пътинвестинженеринг ще изпълнява строителния надзор на Лот 2 на „Тракия“

Строителният надзор на Лот 2 от магистрала „Тракия“ ще се извършва от „Пътинвестинженеринг” АД, става ясно от съобщение на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Офертата на компанията по обществената поръчка е определена като икономически най-изгодна. Цената е 1 124 649 лв. 

„Обединение Национални транспортни оси“ беше предложила по-малка цена (940 хил. лв.), но компанията е отстранена от конкурса, тъй като не е представила достатъчно убедителна обосновка за значително по-ниската си оферта.

Останалите допуснати до процедурата участници са: „Рутекс” ООД (класирана на второ място), ДЗЗД „ММЛ – ТК” (3-то място) и „ДЗЗД Виа Тракия” (4-та позиция).

Изпълнител на участъка от магистралата между Стара и Нова Загора е Обединение „Магистрали Трейс“, строителството се очаква да започне, както беше планирано по-рано – в началото на май, въпреки забавянето на апликационната форма за проекта до ЕК. 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:59 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още